Over Hegewald & Peschke
Sinds 1990 houdt Hegewald & Peschke zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van laboratorium materiaal testmachines ten behoeve van kwaliteitscontrole en onderzoek. Het productenpakket bestaat uit een serie standaard machines, maar met name uit op maat ontwikkelde beproevingssystemen voor materialen en componenten. www.hegewald-peschke.com

Brochure over Hegewald & Peschke producten

Certificaten
Wij leveren onze machines en testbanken met de volgende certificaten:
ISO9001:2008
DAKKS accreditatie
GOST R Pattern Approval

Klanten & Partners
Hegewald & Peschke is sinds jaren een toonaangevende leverancier op gebied van laboratorium beproevingssystemen, testbanken en duurtest systemen voor meubelen. Hegewald & Peschke levert maatwerk oplossingen voor research en kwaliteitscontrole en leveren deze wereldwijd aan klanten via een netwerk van gekwalificeerde partners. In Nederland en België is Metesco Nederland uw aanspreekpunt.

Internationaal toonaangevende bedrijven werken met de apparatuur van Hegewald & Peschke, waarbij u kunt denken aan referenties als BMW, Siemens, Volkswagen, Airbus, Voest Alpine AG, ThyyssenKrupp, Weidmuller, Fraunhoffer-instituut en universiteiten, zoals Hochschule Mittweida(FH) University of Applied Sciences, Technical University Chemnitz, FH Rosenheim en ATL Andorf.

Het spreekt voor zich dat de keuze voor Hegewald & Peschke producten door dergelijk gerenommeerde bedrijven vooral is gebaseerd op vertrouwen, niet alleen het vertrouwen in de firma maar vooral ook in de oerdegelijke Duitse kwaliteit van de machines en de uitmuntende nazorg. Hegewald & Peschke is een DAKKS geaccrediteerde onderneming die uiteraard ook kalibratie voor u kan verzorgen.