Service en assistentie
Als u vragen heeft over de configuratie van uw systeem of software dan helpen onze specialisten u graag. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om u te woord te staan, of het nou gaat om logistieke problemen of technische hulp. Daarnaast is er natuurlijk veel informatie op onze website te vinden. Neem contact op met Metesco Nederland via +31 (0)78 651 11 17.

Testen op contract
Hegewald & Peschke biedt contracten voor het gebruik van hun laboratorium bij het afnemen van uw tests en onderzoeken. Het laboratorium is uitgerust met testbanken voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van meet- en testtechnologie. Software LabMaster is speciaal gemaakt voor het analyseren van materiaal- en component testen en verzekerd u van optimale data.

H&P biedt u de volgende tests in het te boeken laboratorium.

  • Trekproeven
  • Drukproeven
  • Buigproeven
  • Peeltests
  • Duurtests

Micro hardheidstests
Hardheidsspreiding
Vickers-Brinell-Rockell hardheidsbepalingen tot 250kp (2452N)
Hardheidstesten op locatie
Componentonderzoeken

Na uitvoerige instructies van de opdrachtgever worden onze tests vastgesteld en de optimale testomgeving naar de wensen van de klant ingesteld. Onze specialisten interpreteren de data en bieden de klanten informatie over het afnemen van hun testen. Daarnaast ontvangen zij natuurlijk hun testgegevens en krijgen zij informatie over hun product of component zonder zelf een machine aan te hoeven schaffen.

Hegewald & Peschke testlaboratorium