Installatie en instructie
Professionele installatie en instructies

Elk project wordt begeleid door iemand vanuit Metesco / Hegewald & Peschke. De testbanken en toebehoren worden geïnstalleerd door zeer gekwalificeerde monteurs die ook instructies geven over het gebruik van de LabMaster en LabControl software pakketten.

Naar wens is het ook mogelijk om een aantal functionele tests van uw potentiële nieuwe systeem uit te voeren in het testlaboratorium van Hegewald & Peschke. Onze monteurs zorgen voor een gegarandeerd perfecte installatie van uw nieuwe aanwinst. Persoonlijke instructies worden ontwikkeld voor elke individuele klant volgens praktische voorbeelden. Stap voor stap worden de klanten geïntroduceerd in de wereld van materiaaltests, meubeltests, hardheidstests en de bijbehorende software. Deze standaard introductietraining leert ook hoe er nieuwe parameters ingesteld kunnen worden in de machines van toepassing.

Wij adviseren hierbij een extra trainingspakket na ongeveer 2 maanden gebruik. Het dagelijks gebruik van onze machines roept regelmatig nieuwe vragen op die wij natuurlijk graag beantwoorden.

Advies
Professioneel advies van de specialisten van Hegewald & Peschke.
Uitvoerig en individueel advies van onze gekwalificeerde specialisten is het begin van een goede samenwerking. Metesco Nederland is vertegenwoordiger van Hegewald & Peschke in Nederland en België en adviseert klanten op het gebied van de machines en de benodigde hard- en software hierbij. Wij helpen de klanten om de juiste keuze binnen het assortiment te maken en bepalen van de maatwerk specificaties van de klant.

Welkom in ons demonstratielaboratorium
Hegewald & Peschke laat de klanten graag zien hoe de testmachines werken. Dit doen zij in het eigen complete testlaboratorium. De demonstraties passen ze natuurlijk aan naar de gewenste situatie van de klant. Als deel van ons oriëntatieprogramma kan de klant zelfs een testobject naar keuze toesturen. Op deze manier kunnen onze machines optimaal ingericht worden naar de wensen van de klant, ook kunnen wij onze software hierop aanpassen en instellen.

Metesco Nederland is de Hegewald & Peschke verdeler van Nederland en België en biedt hulp en service bij al uw vragen en problemen.

Training en workshops
Wij bieden instructies en workshops voor klanten die geïnteresseerd zijn in individuele workshops. Deze cursussen behandelen de machines of bijbehorende software en kunnen zowel bij Hegewald & Peschke als op uw locatie verzorgd worden. Deze cursussen kunnen voor groepen en individuen gegeven worden en kunnen uiteraard specifieke vragen en onderwerpen belichten. De getrainde instructeurs beantwoorden graag uw vragen over onze machines, software, technologie en het gebruik hiervan. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

Wij bieden:

  • Geavanceerde training: Materiaal tests
  • Data structuren in LabMaster
  • LabMaster voor beginners
  • LabMaster voor gevorderden
  • LabControl voor componenten en meubilair tests

Neemt u vrijblijvend contact op met Metesco Nederland via +31 (0)78 651 11 17.

Service en assistentie
Als u vragen heeft over de configuratie van uw systeem of software dan helpen onze specialisten u graag. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om u te woord te staan, of het nou gaat om logistieke problemen of technische hulp. Daarnaast is er natuurlijk veel informatie op onze website te vinden. Neem contact op met Metesco Nederland via +31 (0)78 651 11 17.