Service en assistentie
Als u vragen heeft over de configuratie van uw systeem of software dan helpen onze specialisten u graag. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om u te woord te staan, of het nou gaat om logistieke problemen of technische hulp. Daarnaast is er natuurlijk veel informatie op onze website te vinden. Neem contact op met Metesco Nederland via +31 (0)78 651 11 17.

Testen op contract
Hegewald & Peschke biedt contracten over het gebruik van ons laboratorium bij het afnemen van uw testen en onderzoeken. Ons laboratorium is uitgerust met de laatste ontwikkelingen op het gebied van meet- en testtechnologie. Daarnaast zijn ze uiteraard allemaal gekalibreerd. Onze eigen software LabMaster is speciaal gemaakt voor het analyseren van materiaal- en component testen en verzekerd u van optimale data.

Wij bieden testen bij ons op locatie voor de volgende materialen:
Trekkracht, compressie, buig en peeltest tot 250 kN, het temperatuurbereik is -70c tot 250c inclusief spanning

Micro- en kleine lading hardheidstesten
Hardheidsspreiding
Vickers-Brinell-Rockell hardheidsbepalingen tot 250kp (2452N)
Hardheidstesten op locatie
Componentonderzoeken

Na uitvoerige instructies van de opdrachtgever worden onze testen vastgesteld en de optimale testomgeving naar de wensen van de klant ingesteld. Onze specialisten interpreteren de data en bieden de klanten informatie over het afnemen van hun testen. Daarnaast winnen zij natuurlijk hun testgegevens en krijgen zij informatie over hun product of component zonder zelf een machine aan te hoeven schaffen.

Hegewald & Peschke testlaboratorium