Installatie en instructie
Professionele installatie en instructies

Elk project wordt begeleid door iemand vanuit ons bedrijf. De testsystemen en toebehoren worden geïnstalleerd door zeer gekwalificeerde monteurs die ook instructies geven over het gebruik van de LabMaster en LabControl software pakketten.

Naar wens is het ook mogelijk om een aantal functionele testen van uw potentiele nieuwe systeem uit te voeren in het testlaboratorium van Hegewald & Peschke. Onze ervaren monteurs zorgen voor een gegarandeerd perfecte installatie van uw nieuwe aanwinst. Persoonlijke instructies worden gemaakt voor elke individuele klant volgens eigen praktische voorbeelden. Stap voor stap worden de klanten geïntroduceerd in de wereld van materiaaltesten, hardheidstesten, meubelteststraten en de bijbehorende software. Deze standaard introductietraining leert ook hoe er nieuwe parameters ingesteld kunnen worden in de machines van toepassing.

Wij adviseren hierbij een extra trainingspakket na ongeveer 2 maanden gebruik. Het dagelijks gebruik van onze machines roept regelmatig nieuwe vragen op die wij natuurlijk graag beantwoorden.

Advies
Professioneel advies van de specialisten van Hegewald & Peschke
Uitvoerig en individueel advies van onze gekwalificeerde specialisten is het begin van een goede samenwerking. Metesco Nederland is vertegenwoordiger van Hegewald & Perschke in Nederland en België en adviseert klanten op het gebied van meubilair, formaat en hardheidstesten en de benodigde hard- en software hierbij. Wij helpen de klanten om de juiste keuze binnen het assortiment te maken en bepalen van de maatwerk specificaties van de klant.

Welkom in ons demonstratielaboratorium
Wij laten onze klanten graag zien hoe onze producten werken. Dit doen wij in ons eigen complete testlaboratorium. Onze demonstraties passen wij natuurlijk aan naar de gewenste situatie van de klant. Als deel van ons oriëntatieprogramma kan de klant zelfs een testobject naar keuze toesturen. Op deze manier kunnen wij onze machines optimaal inrichten naar de wensen van de klant, ook kunnen wij onze software hierop aanpassen en instellen.

Metesco Nederland is de Hegewald & Peschke verdeler van Nederland en België en biedt hulp en service bij al uw vragen en problemen.

Training en workshops
Wij bieden instructies en workshops voor klanten die geïnteresseerd zijn in individuele workshops. Deze cursussen behandelen de machines of bijbehorende software en kunnen zowel bij Hegewald & Peschke als op uw locatie verzorgd worden. Deze cursussen kunnen voor groepen en individuelen gegeven worden en kunnen uiteraard specifieke vragen en onderwerpen belichten. Onze getrainde instructeurs beantwoorden graag uw vragen over onze machines, software, technologie en het gebruik hiervan. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

Wij bieden:

  • Geavanceerde training: Materiaal testen
  • Data structuren in LabMaster
  • LabMaster voor beginners
  • LabMaster voor gevorderden
  • LabControl voor componenten en meubilairtesten

Neemt u vrijblijvend contact op met Metesco Nederland via +31 (0)78 651 11 17.

Service en assistentie
Als u vragen heeft over de configuratie van uw systeem of software dan helpen onze specialisten u graag. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om u te woord te staan, of het nou gaat om logistieke problemen of technische hulp. Daarnaast is er natuurlijk veel informatie op onze website te vinden. Neem contact op met Metesco Nederland via +31 (0)78 651 11 17.